Producatori
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
InfoBox

 

COMENZI  TELEFONICE:

 

0764-341171
- TELEKOM

0770-125735
- DIGI

E-mail:
bestlifenaturiste@yahoo.com

bestlife.naturiste@gmail.com


Comenzile se efectueaza in sistem ramburs prin Posta Romana, sau Curierat Rapid (Prioripost,  Fan Courier, DPD).

La comenzi de peste 1.000 LEI, va oferim transport gratuit!

 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
Va Recomandam

magazin_online

 
Calculator

 

TRATAMENTE BIOPTRON - 25lei / ședinta

TRATAMENTE BIOPTRON - 25lei / ședinta
Click pentru a mari
Pret: 25,00 lei
Stoc: In Stoc
Model: Tratamente Bioptron - 25 lei / ședinta
Rating Mediu: Fara Rating

 

TRATAMENTE  DOAR PENTRU  TIMISOARA


Un aparat medical revoluţionar: Sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON
Sistemul BIOPTRON include o tehnologie eficientă de terapie cu lumină, al cărei grad ridicat de vizionarism a fost demonstrat. La începutul anilor 80, o echipă de oameni de ştiinţă a descoperit importanţa luminii polarizate policromatice. Pornind de la aceste cercetări, a fost creat sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON. Din 1988, BIOPTRON AG investeşte în proiecte de cercetare sofisticate şi în dezvoltarea de noi produse necesare pentru a obţine rezultate clinice optime în tratamentele cu terapie cu lumină.
Prin urmare, sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON are în spate o experienţă de peste 20 de ani şi este folosit de medici şi asistente în spitale, dar şi de familii şi persoane individual, la domiciliu, cu toţii beneficiind de efectele pozitive asupra organismului.
Tehnologia patentată a  sistemului de terapie cu lumină BIOPTRON are success clinic, cu rezultate remarcabile în prevenirea şi tratarea diferitelor afecţiuni de ordin medical.  Cu tehnologie de ultimă generaţie şi design inovator, cu aplicabilitate uşoară şi fără efecte secundare, lumina BIOPTRON este un instrument complementar care poate fi folosit atât în clinici, cât şi acasă.

 

BENEFICIILE PRODUSULUI

Ce este lumina BIOPTRON?

Sistemul BIOPTRON este un aparat medical pentru terapia cu lumină, cu o unitate optică specifică de emitere a luminii similare cu o parte a spectrului electromagnetic produs natural de soare, dar fără radiaţie UV.

Terapia cu lumină BIOPTRON acţionează în mod natural, prin susţinerea capacităţilor de regenerare şi echilibrare ale corpului şi, de aceea, ajută organismul să-şi activeze potenţialul propriu de vindecare. Odată intrată în ţesuturi, energia solară ajută procesul de biostimulare (ceea ce înseamnă că stimulează mai multe procese biologice din organism într-un mod pozitiv, îmbunătăţind astfel funcţiile corpului).

Tehnologia simplu de folosit şi non-farmaceutică BIOPTRON s-a răspândit la scară largă şi a fost acceptată în medicină, fiind vorba de un aparat medical uşor de folosit, eficient şi non-farmaceutic. În cei peste 15 ani de cercetări clinice în toată lumea, s-a demonstrat eficacitatea aparatului folosit împreună cu tratamentul clasic în plăgile acute şi cronice, ca şi în plăgile post-operatorii. Filosofia de vindecare a lui Hipocrate a început să influenţeze din nou domeniul medicinii: „primum non nocere” („Mai întâi, nu faceţi rău”) şi „Cinstiţi puterea de vindecare a naturii”. Sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON este aprobat ca aparat medical, potrivit Directivei 93/42/EEC.


 
 Terapia cu lumină BIOPTRON pentru piele
POLARIZAREA
Lumina BIOPTRON este polarizată: undele sale se propagă (oscilează) în planuri paralele. Lumina emisă de aparatul BIOPTRON ajunge la un grad de polarizare de 95%.

Lumina BIOPTRON este polarizată
Glass
Sticlă cu până la 95% mai multă polarizare a spectrului
Polarizare prin reflexie

EFECTE BIOSTIMULATOARE
Lumina BIOPTRON are efecte biostimulatoare: când se aplică pe piele, stimulează structurile intracelulare şi moleculele fotosensibile. Aceasta iniţiază reacţii celulare în lanţ şi declanşează răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafaţa de piele tratată, ci pot cuprinde întreg organismul.

Lumina BIOPTRON are efecte biostimulatoare: când se aplică pe piele, stimulează structurile intracelulare şi moleculele fotosensibile 

 

 

 

STIMULEAZĂ ŞI MODULEAZĂ
Terapia cu lumină BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative ale organismului, ca şi pe cele ale sistemului imunitar.

ACŢIONEAZĂ NATURAL
Terapia cu lumină BIOPTRON acţionează într-un mod natural prin stimularea capacităţii de regenerare, ajutând astfel corpul să îşi activeze potenţialul propriu de vindecare. Lumina BIOPTRON, ca instrument terapeutic, a fost folosită într-o gamă largă de aplicaţii de când a fost creată, cu peste 15 ani în domeniu.
 

Efecte generale BIOPTRON

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca tratament complementar în anumite indicaţii.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca terapie complementară pentru:

 • accelerarea vindecării plăgilor
 • calmarea sau atenuarea intensităţii durerii
 • afecţiuni dermatologice şi cutanate
 • pediatrie
 • Tulburarea Afectivă Sezonieră (TAS)
 •  

Caracteristicile remarcabile ale Luminii BIOPTRON permit luminii nu numai să intre în piele, dar şi să întărească ţesuturile. Astfel, efectul pozitiv al luminii BIOPTRON nu se limitează doar la tratarea pielii.

Lumina BIOPTRON are efecte biostimulatoare: când se aplică pe piele, stimulează structurile intracelulare şi biomoleculele sensibile la lumină. Aceasta iniţiază reacţii celulare în lanţ şi declanşează aşa-numitele răspunsuri secundare, care nu se limitează doar la suprafaţa de piele tratată, ci pot cuprinde întreg organismul. Observaţi referinţele nr. 1, 3 şi 5. Lumina BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative, dar şi sistemul imunitar al organismului. Observaţi referinţele nr. 2 şi 6. Terapia cu lumină BIOPTRON a fost acceptată ca o nouă formă de tratament profilactic şi o nouă formă de terapie şi recuperare pentru indicaţiile medicale menţionate.

 

BIOPTRON pentru vindecarea plăgilor

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca terapie complementară pentru vindecarea următoarelor tipuri de plăgi:

 • plăgi după traumatisme (răni)
 • arsuri
 • plăgi post-chirurgicale
 • ulcere varicoase ale gambei
 • ulcere de decubit (ulcere de presiune)

Vă recomandăm să consultaţi un medic înainte de a folosi terapia cu lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă sunt necesare alte tratamente medicale.
 
Terapia cu lumină BIOPTRON stimulează şi modulează procesele reparatorii şi regenerative ale organismului
 

BIOPTRON pentru tratamentul durerii

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca terapie complementară pentru tratarea următoarelor tipuri de dureri:

În reumatologie

 • osteoartrită;
 • artrită reumatoidă (cronică);
 • artroză.

În fizioterapie

 • dureri lombare;
 • dureri de umăr şi de gât;
 • sindromul tunelului carpian;
 • cicatrice.

În medicina sportivă - afecţiuni ale ţesuturilor moi, tendoane şi ligamente:

 • spasme musculare;
 • luxaţii, entorse, contuzii;
 • rupturi de ligament şi musculare;
 • tendinite;
 • cotul tenismanului.

Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi terapia cu lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă sunt necesare alte tratamente medicale.
 


Terapia cu lumină BIOPTRON ca monoterapie/terapie complementară pentru vindecarea plăgilor 

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită în medicina sportivă pentru vindecare ţesuturilor moi

BIOPTRON pentru indicaţii dermatologice

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca o terapie complementară în tratamentul mai multor afecţiuni cutanate, precum:

 • acnee
 • dermatită atopică (eczeme)
 • psoriazis
 • Herpes Simplex şi Zoster
 • infecţii bacteriene superficiale
 • leziuni ale mucoasei
 •  

 

Aceste tipuri de afecţiuni cutanate sunt destul de frecvente, iar majoritatea persoanelor suferă de cel puţin una la un moment dat al vieţii. Deşi cele mai multe afecţiuni cutanate nu pun viaţa în pericol, pot fi foarte deranjante şi pot avea impact negativ asupra calităţii vieţii.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate ajuta la accelerarea vindecării pielii şi poate reduce disconfortul asociat cu diverse afecţiuni cutanate. Este un tratament nedureros şi simplu de folosit.

Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi Terapia cu Lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă sunt necesare alte tratamente medicale.


Terapia cu lumină BIOPTRON cca o terapie complementară în tratamentul mai multor afecţiuni cutanate

BIOPTRON pentru TAS

Tulburarea Afectivă Sezonieră („Depresia hibernală”)

Nopţile lungi şi zilele mohorâte ale iernii le pot cauza unor persoane stări proaste, depresive; această afecţiune se numeşte Tulburare Afectivă Sezonieră – TAS sau „depresie hibernală”. Se consideră că TAS este cauzată de un dezechilibru în producţia „hormonului somnului” – melatonina. Nivelurile crescute de lumină pot reduce „hormonul somnului” şi, astfel, simptomele asociate.

Terapia cu lumină este un tratament standard al afecţiunilor afective sezoniere şi al simptomelor asociate:

 • sindromul oboselii cronice;
 • motivaţia scăzută;
 • nevoia crescută de somn.


Terapia BIOPTRON oferă spectrul de lumină eficientă, fără radiaţii UV, cu un minim de 10.000 de lucşi, care este benefic în tratamentul TAS.Terapia cu lumină este un tratament standard al afecţiunilor afective sezoniere şi al simptomelor asociate

BIOPTRON pentru indicaţii pediatrice

Terapia cu Lumină BIOPTRON poate fi folosită pentru copii ca terapie complementară în tratarea mai multor tipuri de afecţiuni, precum:

 • afecţiuni dermice pediatrice;
 • boli respiratorii alergice şi infecţii ale tractului respirator superior;
 • afecţiuni şi deficite musculoscheletale şi neurologice.

 

Afecţiunile cutanate sunt frecvente la copii; până la 15% din copii suferă de eczeme alergice, iar infecţiile cutanate (cauzate de virusuri şi bacterii) apar frecvent. Afecţiunile cutanate pot fi stresante pentru părinţi din cauza durerii la nivelul pielii, pruritului constant, pierderii somnului şi ruşinii provocate de aspectul leziunilor cutanate de pe faţă sau mâini.

Terapia cu lumină BIOPTRON oferă un tratament delicat pentru copii, care poate ajuta la accelerarea vindecării pielii şi poate reduce disconfortul cauzat de afecţiunile cutanate. 

Copiii mai mici sunt predispuşi afecţiunilor virale ale căilor respiratorii superioare (nasul şi gâtul), având episoade frecvente ale bolii într-un an, ceea ce poate duce la un grad ridicat de absenteism şcolar.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate ajuta în tratamentul acestor afecţiuni prin stimularea sistemului imunitar şi accelerarea vindecării.

Terapia cu lumină BIOPTRON este susţinută de dovezi clinice şi a fost folosită pentru a accelera vindecarea plăgilor şi pentru diminuarea durerii şi a inflamaţiilor.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită pentru tratamentul nou-născuţilor cu afecţiuni dermice precum flebită, decubit şi intertrigo. Adesea, şi pentru afecţiuni iritante – iritaţia produsă de scutece – prin atenuarea durerii şi a inflamaţiei.

Durata  tratamentului

Tratamentul dureaza intre 4 min si max.10 min/sedinta in functie de afectiune.

Vă recomandăm să consultanţi un medic înainte de a folosi terapia cu lumină BIOPTRON, pentru a şti dacă acest tratament este recomandat sau dacă sunt necesare alte tratamente medicale.

 

 

 

Scrieti Recenzie
Numele dumneavoastra:


Recenzia dumneavoastra: Nota: HTML nu este permis!

Rating: Rau            Bun

Introduceti codul in casuta de mai jos:

TRATAMENTE BIOPTRON - 25lei / ședinta
Click pentru a mari