Producatori
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
InfoBox

 

COMENZI  TELEFONICE:

 

0764-341171
- TELEKOM

0770-125735
- DIGI

E-mail:
bestlifenaturiste@yahoo.com

bestlife.naturiste@gmail.com


Comenzile se efectueaza in sistem ramburs prin Posta Romana, sau Curierat Rapid (Prioripost,  Fan Courier, DPD).

La comenzi de peste 1.000 LEI, va oferim transport gratuit!

 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
Va Recomandam

magazin_online

 
Calculator

 

TRATAMENTE CU BIOPTRON

 

Aparatele BIOPTRON sunt aparate medicale folosite în medii profesionale: în spitale, instituţii specializate, centre sportive şi de sănătate, dar şi la domiciliu. Sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON este destinat tuturor: are o gamă largă de aplicaţii, este simplu de folosit, nedureros şi cu o durată scurtă de tratament, fără efecte secundare negative, produs în Elveţia!

Aparatele BIOPTRON includ o tehnologie revoluţionară şi pot fi folosite uşor de oricine. Fiecare aparat este dotat cu câte un suport care permite poziţionarea dorită, în funcţie de nevoile fiecăruia. În acest fel, fiecare parte a corpului poate fi tratată cu uşurinţă, asigurând utilizatorului un tratament relaxant şi plăcut. 

Toate aparatele pentru terapia cu lumină BIOPTRON sunt fabricate în Elveţia de către BIOPTRON AG. Compania BIOPTRON AG este elveţiană şi a devenit membru a grupului Zepter la mijlocul anilor ’90. Rezultatele notabile în domeniul terapiei cu lumină se datorează cercetărilor ştiinţifice, experienţei şi potenţialului grupului Zepter. Decoperirile au fost implementate continuu în producţia sistemului de terapie cu lumină BIOPTRON.

Sortare dupa:
TRATAMENTE BIOPTRON - 25lei / ședinta
TRATAMENTE BIOPTRON - 25lei / ședinta
Tratamente Bioptron - 25 lei / ședinta
25,00 lei