Producatori
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
InfoBox

 

COMENZI  TELEFONICE:

 

0764-341171
- TELEKOM

0770-125735
- DIGI

E-mail:
bestlifenaturiste@yahoo.com

bestlife.naturiste@gmail.com


Comenzile se efectueaza in sistem ramburs prin Posta Romana, sau Curierat Rapid (Prioripost,  Fan Courier, DPD).

La comenzi de peste 1.000 LEI, va oferim transport gratuit!

 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
Va Recomandam

magazin_online

 
Calculator

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

PRELUCRAREA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Dupa cum știți , in 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date . Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Bestlife-naturiste are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră .

Bestlife-naturiste  prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, cu ocazia înregistrarii și prelucrarii comenzilor în cadrul magazinului nostru  virtual  www.bestlife-naturiste.ro

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul / acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea Bestlife-naturiste  de exemplu prin înregistrarea comenzilor, in unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda produse online , prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), prin completarea datelor in formularul de inregistrare cont pe Website  etc.

Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra presupune cunoașterea si acceptul Dvs a Termenilor si condițiilor acestui site.

Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termeni si condiții ,  nu utilizaţi website-ul nostru sau nu ne furnizaţi datele Dvs. 

Bestlife-naturiste nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai sus mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor. 

Bestlife-naturiste se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului  www.bestlife-naturiste.ro  prin completarea formularelor. si/sau a formularului [de newsletter], asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Bestlife-naturiste in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Pentru vizitarea site-ului   www.bestlife-naturiste.ro  nu este necesara furnizarea de date cu caracter personal. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa:  bestlifenaturiste@yahoo.com

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal,  bestlife-naturiste  poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastră 
  • pentru a va confirma serviciile pentru care ati optat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii newsletter-urilor cuprinzand informatii educationale si noutati  privind afectiunea 

Atunci cand Bestlife-naturiste. este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii, si in limitele si conform cu dispozitiile legii nr. 677/2001  si a legii nr. 506/2004  

Colectarea de date cu caracter personal

Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul  www.bestlife-naturiste.ro. implica completarea de catre dvs. a formularelor in general sau a formularului [de newsletter]. 

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul  www.bestlife-naturiste.ro. prin formularele de pe site in scopul asigurarii serviciilor pentru care dvs. ati optat prin completarea lor . 

Singura entitate care va avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal va fi bestlife-naturiste.