Producatori
 
NewsLetter
Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va anunta prin email despre cele mai noi produse adaugate si cele mai recente promotii.
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cos Cumparaturi
0 obiecte
 
InfoBox

 

COMENZI  TELEFONICE:

 

0764-341171
- TELEKOM

0770-125735
- DIGI

E-mail:
bestlifenaturiste@yahoo.com

bestlife.naturiste@gmail.com


Comenzile se efectueaza in sistem ramburs prin Posta Romana, sau Curierat Rapid (Prioripost,  Fan Courier, DPD).

La comenzi de peste 1.000 LEI, va oferim transport gratuit!

 
Login Client
Adresa Email:

Parola:


 
Va Recomandam

magazin_online

 
Calculator

 

TERMENI SI CONDITII

TERMENI  SI  CONDIČšII 

 

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea lor cu atentie . Bestlife-naturiste.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de PFA ABRUDAN DIANA OCTAVIA denumit in continuare generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului
www.bestlife-naturiste.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.bestlife-naturiste.ro este proprietatea PFA ABRUDAN DIANA OCTAVIA. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site, vor fi denumite  continut.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Livrarea Produselor
Orice comanda plasata pe Bestlife-naturiste.ro si confirmata prin trimiterea proformei sau telefonic de unul dintre reprezentatii nostri poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorii alesi de dvs si  agreeati de noi. . Livram produse pe teritoriul Romaniei si in Europa (vezi livrare produse).

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 2-5 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale PFA Abrudan Diana Octavia isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a ne anunta .

In cazul in care un client refuza preluarea coletului trimis indiferent prin ce metoda de livrare (posta romana si curierat) a fost expediat, ne rezervam dreptul ca la urmatoarele comenzi sau la reexpedierea aceluiasi colet  sa facturam taxa de expediere  si de retur  a primului colet si sa solicitam plata integrala in avans a valorii comenzii.

 

Procesarea comenzii

Dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.

Preluarea comenzilor se face in fiecare zi .

In cazul comenzilor plasate in weekend-uri si sarbatorilor legale, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare.

In cazul in care un anumit produs nu se afla pe stoc ,veti fi contactat telefonic pentru stabilirea datei livrarii ,in functie de urmatoarea  aprovizionare.

Comanda dvs  va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.


ORICE INCERCARE DE ACCESARE A DATELOR  PERSONALE ALE UNUI  UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI  , VA FI CONSIDERATA TENTATIVA DE FRAUDA SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA CELOR CARE AU INCERCAT ACEST LUCRU.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Timisoara.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma raspunderea in totalitate.